Reserveren

Reserveren
U kunt via onze website reserveren, direct via BelBios of u belt naar 075-6311993 tijdens openingstijden van onze kassa. De filmkassa opent drie kwartier voor aanvang van de film. Uw reservering is pas geldig nadat u een bevestiging heeft ontvangen. Niet afgehaalde tickets gaan een kwartier voor aanvang van de film in de vrije verkoop. Indien u onverhoopt toch niet kunt komen, verzoeken wij u uw reservering ongedaan te maken via info@de-fabriek.nl.

Online reserveren
Online reserveren via BelBios of via onze site kan pas twee weken voor vertoning. Wilt u eerder reserveren? Kijk dan hieronder voor de diverse mogelijkheden.

Reserveren via onze website
Het reserveren van filmkaartjes kan via onze website: in het paarse ‘TE ZIEN OP’-menu aan de rechterkant van een actuele filmpagina kunt u klikken op het tijdstip van de gewenste voorstelling óf op het Belbios-logo dat erachter staat. U krijgt dan een popup met de gegevens van de gekozen voorstelling, waarna u alleen nog het aantal kaarten hoeft te kiezen. Na uw reservering krijgt u per sms of e-mail uw reserveringsnummer toegestuurd. Met dit nummer haalt u uw kaart(en) op bij de kassa van De Fabriek. U betaalt dan ter plekke.

Reserveren via Belbios
Online reserveren kan als vanouds ook rechtstreeks via Belbios. In het menu aan de rechterkant selecteert u eerst Zaandam en vervolgens Filmtheater De Fabriek. U krijgt nu een overzicht te zien van de films die De Fabriek vertoont en op welke dagen en tijden deze te zien zijn. Na uw reservering krijgt u per sms of e-mail uw reserveringsnummer toegestuurd. Met dit nummer haalt u uw kaart(en) op bij de kassa van De Fabriek. U betaalt dan ter plekke.
  
Telefonisch reserveren
U kunt ook telefonisch reserveren tijdens openingstijden van de kassa. Tussen 19.30 en 20.30 is de kassa open om u van dienst te zijn.
Ook kunt u alle informatie over de actuele films en programma’s beluisteren op de Fabriek-infolijn. Via deze lijn kunt u tevens uw kaarten reserveren. U betaalt deze bij het ophalen aan de kassa. Het nummer is 0900-0989 (0,45 ct p/m).

Reserveren via e-mail
Of stuur een e-mail naar info@de-fabriek.nl. Let op: uw reservering is pas rond als u een bevestigingsmail heeft ontvangen!

Reserveer uw kaarten via de website door op het Belbios icoontje naast de gewenste film te klikken.

Afhalen van uw kaarten
Gereserveerde kaarten kunt u tot vlak voor aanvang van de voorstelling afhalen. In het geval van een uitverkochte voorstelling, zullen niet afgehaalde kaarten echter 15 minuten voor aanvang weer in de verkoop gaan. De kassa opent 45 minuten voor aanvang van de film, met uitzondering van de donderdagmiddag, wanneer de kassa om 14.30 opengaat. 

Cinemenubon:
De cinemenubon is een combi-ticket voor een reguliere filmvoorstelling in De Fabriek en een maaltijd met drankje in het café. De cinemenubon kost € 25,00.
Klik hier voor meer info over de cinemenubon.

Café Fabriek: 075-6147616

« »

februari 2019

ZOMADIWODOVRZA
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627

Reserveren

0900 - 0989
(€ 0,45 p/min)