Ambacht in Beeld: Ron Mueck

Tijdens deze editie van Best of Ambacht in Beeld op dinsdag 19 februari 20.15 staat het ambachtelijke vakmanschap en de wereldberoemde kunst van Ron Mueck centraal. Na de vertoning zullen twee sprekers dit werk relateren aan hun eigen praktijk: Jeroen van Paassen, oprichter van de nieuwe PLAY room op de Westzijde en Katrine van Klaveren, kunstenares, docente C.K.V. en beeldende vorming op een middelbare school, en organisator van tentoonstellingen.

Reserveren via belbios voor deze film is momenteel niet mogelijk, neem voor reserveringen contact op met info@de-fabriek.nl o.v.v. reservering.

Still Life: Ron Mueck at Work
Een kleine studio in Londen. Een impressie van grote wanorde vermengt zich met de intieme overtuiging dat je op een buitengewone plek bent. Ron Mueck, een geheimzinnig en gereserveerd kunstenaar, ontvangt zelden bezoekers en een ontmoeting met hem maakt indruk. Gedurende een periode van twee jaar filmde Gautier Deblonde de kunstenaar terwijl hij drie werken maakte die bestemd waren voor zijn solotentoonstelling in de Cartier Foundation for Contemporary Art.

Een film van Gautier Deblonde | Frankrijk, 2013, 48 minuten