filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Kaartverkoop Zaans Film Festival van start!

30 november 00-1

De kaartverkoop van de tweede editie van het Zaans Film Festival is gestart! Wees er snel bij en reserveer je kaarten via de website van het Zaans Film Festival.

‘De betekenis van de Zaanstreek’ is het thema van het Zaans Film Festival. Met een rijk aanbod aan films, intrigerende documentaires, verrassende animaties en een goed gevulde randprogrammering is het filmfestival er voor alle Zaankanters.

Met trots presenteert het filmfestival opnieuw het werk van Zaanse Makers die met hun bijdrage het filmfestival een uniek karakter geven. Naast Zaanse beeldmakers zijn er live optredens van Zaanse bandjes, Zaanse singer-songwriters, Zaanse foodexperts en een spectaculaire dansvoorstelling van Zaanse jongeren.

Dit alles in de oude Verkadefabriek, in Filmtheater De fabriek en op het HEMbrugterrein. Drie karakteristieke en monumentale locaties aan de Zaan.

De opening van het Zaans Film Festival is donderdag 21 november op het HEMbrugterrein met een feestelijke “sneak preview” avond in samenwerking met BIND en Het Museum of Humanity. Het complete programma is online te vinden op www.zaansfilmfestival.nl. Tot ziens bij het leukste filmweekend van de Zaanstreek!
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×