Kinderprogramma’s

Elke zondagmiddag om 14.00 uur draait er een mooie kinderfilm in De Fabriek. Eens per maand, elke tweede zondag van de maand, wordt er voorafgaand aan die film een uur lang gezamenlijk geknutseld in de foyer van het filmtheater. De kinderknutselactiviteiten beginnen altijd om 13.00 uur.
Maximaal twaalf kinderen knutselen onder deskundige begeleiding samen aan de grote tafel in de hal en dat onder het genot van een hapje en een drankje. De kosten zijn €2,50 per kind inclusief knutselmateriaal en een hapje en een drankje. Om 14.00 kunnen de kinderen en hun begeleiders voor slechts €5 naar de film.

Overzicht kinderknutselactiviteiten in 2017:
zondag 15 januari
zondag 12 februari
zondag 12 maart
zondag 9 april
zondag 14 mei
zondag 11 juni
zondag 9 juli
zondag 10 september
zondag 8 oktober
zondag 12 november
zondag 10 december

Aanmelden voor de activiteit kan tot 1 dag van te voren via: kinderfilmdefabriek@gmail.com
Echter, de inschrijving is pas geldig als u van ons een bevestiging via de email heeft ontvangen. Dit omdat het kan zijn dat de groep vol zit. In dat geval ontvangt u geen bevestiging en kan uw kind helaas niet deelnemen aan de activiteit. Dat spijt ons bij voorbaat zeer en wij hopen jullie in dat geval de volgende maand te zullen treffen!

Hetzelfde programma kan ook plaatshebben als kinderfeestje. Er zal tijdens het knutselen dan ook gezamenlijk gezongen worden en en ligt een cadeautje klaar voor de jarige. Bespreekt u de mogelijkheden eens met Daphne & Mariska via hun emailadres:  kinderfilmdefabriek@gmail.com.

Reserveren

0900 - 0989
(€ 0,45 p/min)