filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Kinderactiviteit

  • kinderactiviteit
  • 60 min
  • Special

Elke zaterdag- en zondagmiddag om 14.00 uur draait er een mooie kinderfilm in De Fabriek. Iedere schoolvakantie wordt er een zondag voorafgaand aan die film een uur lang gezamenlijk geknutseld in de foyer van het filmtheater. De eerstvolgende kinderactiviteit is op de laatste zondag van de voorjaarsvakantie, 18 februari. Op deze middag gaan we vooraf aan de voor een Oscar genomineerde animatiefilm Robot Dreams (adviesleeftijd 6+) een robot trekpopje maken, zie de afbeelding! Er is nog plek voor vier kinderen! 

De kinderactiviteit is voorafgaand aan de film. Om 13.00 uur starten we met de activiteit en daarna begint de film om 14.00 uur. 

Wat doen we tijdens de kinderactiviteit?
Maximaal tien kinderen (vier jaar of ouder) knutselen onder deskundige begeleiding samen aan de grote tafel in de foyer, natuurlijk wordt er ook gezorgd voor wat lekkers en te drinken. De kosten zijn € 7,50 voor een filmkaartje (online te boeken via onze website) + € 2,50 voor de activiteit (zowel online als aan de kassa verkrijgbaar) per kind.

Begeleiders betalen enkel € 7,50 voor de film

Aanmelden voor de kinderactiviteit
Aanmelden voor de activiteit kan door óf online een kaartje te kopen óf tot één dag van tevoren, uiterlijk 12.00 uur, via: kinderfilm@de-fabriek.nl. Let op, de inschrijving is pas geldig als u van ons een bevestiging via de email heeft ontvangen. Het kan namelijk zijn dat de groep al vol zit. 

Voor de activiteit van 18 februari is nog plek voor vier kinderen!

Modal Title

Any content could go in here.

×