filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Kinderen

Kinderen

Elke zaterdag- en zondagmiddag om 14.00 uur draait er een mooie kinderfilm in De Fabriek. Eens per maand, elke tweede zondag van de maand, wordt er voorafgaand aan die film een uur lang gezamenlijk geknutseld in de foyer van het filmtheater. De kinderactiviteit op elke tweede zondag van de maand is voorafgaand aan de film. Om 13.00 uur starten we met de activiteit en daarna begint de film om 14.00 uur. M.u.v. de zomervakantie als de kinderactiviteit met vakantie is, is er in de andere schoolvakanties vaak een extra activiteit. Kijk voor data en tijden van deze activiteiten en de aansluitende film in de agenda.

Wat doen we tijdens de kinderactiviteit?
Maximaal twaalf kinderen (4+) knutselen onder deskundige begeleiding samen aan de grote tafel in de hal en dat onder het genot van een hapje en een drankje. De kosten zijn € 8,75 per kind inclusief knutselmateriaal, een hapje en een drankje én toegang tot de kinderfilm. Begeleiders betalen slechts € 6,25 voor de film.

kinderactiviteit

Aanmelden voor de kinderactiviteit

Aanmelden voor de activiteit kan tot 1 dag van te voren via: kinderfilm@de-fabriek.nl. Let op, de inschrijving is pas geldig als u van ons een bevestiging via de email heeft ontvangen. Dit omdat het kan zijn dat de groep vol zit. In dat geval ontvangt u geen bevestiging en kan uw kind helaas niet deelnemen aan de activiteit. Dat spijt ons bij voorbaat zeer en wij hopen jullie in dat geval de volgende maand te zullen treffen!

Modal Title

Any content could go in here.

×