I.v.m. de Corona-maatregelen zijn wij t/m in ieder geval 28 april gesloten. Een deel van onze films kun je thuis kijken via onze online filmzaal Picl.

filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Algemene voorwaarden

  • Home
  • Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden online kaartverkoop

  • Bij bezoek aan Filmtheater De Fabriek wordt u gehouden aan onze huisregels
  • Het retourneren of annuleren van online gekochte tickets is mogelijk via onze kassa, uiterlijk tot aan de aanvangstijd van de voorstelling zoals aangegeven op uw ticket. Of u kunt tijdens kantooruren (ma t/m vr tussen 9.00-17.00) een mail sturen naar info@de-fabriek.nl met het verzoek tot teruggave van de tickets. Let op: de tickets zijn pas geretourneerd als hij daarvan een bevestiging heeft ontvangen.
  • Bezoekers in bezit van een FilmFan-ticket dienen aan de zaalwacht hun FilmFan-pas te tonen. Als u niet in bezit bent van een FilmFan-pas kan toegang u geweigerd worden en kunt u aan de kassa uw ticket omruilen tegen een regulier ticket.
  • Met de door uw verstrekte gegevens zal conform de privacywetgeving worden omgegaan. Er worden in geen geval gegevens aan derden verstrekt zonder uw expliciete toestemming. Voor meer informatie verwijzen we naar ons privacybeleid
  • Wij zijn wettelijk verplicht ons te houden aan de Kijkwijzer. Bij leeftijdskeuring 16 mogen wij geen bezoekers jonger dan 16 jaar binnenlaten en bij de leeftijdskeuring 18 geen bezoekers jonger dan 18 jaar. Bij de leeftijdskeuringen 6, 9, 12 en 14 mogen wij kinderen die jonger zijn dan de leeftijdsgrens enkel onder begeleiding van een volwassene toelaten. Bij twijfel over de leeftijd, mogen wij om legitimatie vragen. Kan of wilt u die niet tonen, dan kunnen wij u geen toegang verlenen.

Modal Title

Any content could go in here.

×