filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Bereikbaarheid

  • Home
  • Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Filmtheater De Fabriek ligt in het centrum van Zaandam, links naast de Beatrixbrug aan de Zaan.

Trein
Met de trein is het slechts 10 minuten reizen vanaf Amsterdam CS. Vanaf het station is het vervolgens 10 minuten wandelen naar het filmtheater. U loopt rechtuit de winkelstraat helemaal door totdat u bij een brug komt, de Beatrixbrug. Nog voor het einde van de brug ziet u links een trap die naar de kade leidt waaraan het filmtheater ligt. Raadpleegt u voor actuele treintijden www.ns.nl.

Bus

Binnen Zaanstad: Bushalte Gedempte Gracht bevindt zich op twee minuten loopafstand van Filmtheater De Fabriek. De meeste busverbindingen binnen de Zaanstreek rijden langs deze halte.
Raadpleegt u voor actuele reisinformatie 9292OV.nl.

Van en naar Amsterdam: Vanaf Amsterdam Centraal Station neemt u bus 92 of 94 naar Zaandam. Vanaf bushalte Gedempte Gracht loopt u een stukje over de brug. Staat u bovenaan de Beatrixbrug, dan ziet u links onder u het filmtheater liggen, aan de Zaan. Nog voor het einde van de brug ziet u links een trap die naar de kade leidt waaraan het filmtheater ligt.

Auto
Vanuit het zuiden (A8) en het oosten (ring Noord A10): Amsterdam, richting Zaanstad / Purmerend, afslag 1 Oostzaan, N516 richting Zaandam, tweede rechts (Wibautstraat), weg vervolgen, na de rotonde derde links, Peperstraat in, voor brug/stoplichten rechts (Oostzijde) en direct weer links de Jan Sijbrandssteeg in.

Vanuit het westen (Haarlem): A9 richting Zaanstad/Alkmaar, afslag 10 (Castricum), richting Zaanstad N203, Provincialeweg, afrit 2 voorbij, links de Van Goghweg op, op rotonde driekwart, Heijermanstraat, rechts richting centrum (Peperstraat), einde voor brug rechts en direct links. In buurt Peperstraat kunt u parkeren. 

Vanuit het noorden: A8 / A7 of Provincialeweg (route zie deels route vanuit westen), afrit Zaandam, op rotonde links richting centrum, na enige tijd links, richting centrum (Peperstraat), voor brug rechts en direct links. In buurt Peperstraat kunt u parkeren.

Parkeren

De Fabriek heeft beperkt parkeerplek beschikbaar. We raden u aan om in de Peperstraat te parkeren, of op het parkeerterreintje aan de Westzijde. Dit ligt tegenover De Fabriek aan de andere kant van de Zaan. Nabijgelegen parkeergarages zijn: het Rozenhof, de Burcht, de Rozengracht en het Zaantheater.

Modal Title

Any content could go in here.

×