Extra kinderfilms herfstvakantie

Extra kinderfilms en knutselactiviteit in de herfstvakantie
In de herfstvakantie (21 t/m 29 oktober) vertonen wij extra kinderfilms. Kijk in onze filmagenda voor de data. Naast onze reguliere kinderknutselactiviteit op zondag 8 oktober om 13.00, is er op woensdag 25 oktober om 14.30 een tweede knutselactiviteit. Hierbij wordt er voorafgaand aan de film een uur lang gezamenlijk geknutseld in de foyer van het filmtheater.
Aanmelden voor de activiteit kan tot één dag van te voren via: kinderfilmdefabriek@gmail.com.

Kinderfilm: Brandweerman Sam: UFO Alarm!
Op een dag denkt Norbert Puk dat hij een vliegende schotel heeft gezien. Al gauw loopt iedereen in Piekepolder om zich heen te kijken of ze ergens ufo's zien rondvliegen. Iedereen is in de ban van de buitenaardse wezens en er is zelfs een heuse tv-ploeg in het stadje neergestreken. Als Norbert met een groepje op zoek gaat naar de ufo's, loopt dat slecht af: Sara valt in een ravijn en breekt haar arm. Sam zit op dat moment net een geheimzinnig wezen op de hielen, misschien wel het marsmannetje…

Een film van Gary Andrews | Verenigd Koninkrijk, 2016, 60 minuten
Met de stemmen van Stan Limburg, Job Bovelander, Hildegard van Nylen

Nederlands gesproken

Kinderfilm: Gilbert
De 11-jarige Gilbert is net verhuisd en klaar voor een frisse start waar niemand weet van zijn extreme ei-allergie die hem de scheldnaam 'Spuugbert' bezorgde. Omdat zijn ouders op reis gaan, komt tante Doris een paar dagen op hem passen. Zij is een beetje vreemd en wil het liefst samen koekjes bakken en spelletjes doen, niet bepaald Gilbert’s idee van een leuke vakantie. Stiekem glipt hij ertussen uit om te gaan ijshockeyen. Dat laat Tante Doris niet gebeuren en ze gebruikt het ergste wapen denkbaar: eieren! Voor Gilbert kan dit maar een ding betekenen: wraak!

Een film van Hanne Larsen | Noorwegen, 2016, 90 minuten
Met de stemmen van Beau Reurekas, Tanneke Hartzuiker, Josephine van Waesberghe

Nederlands gesproken

Reserveren

0900 - 0989
(€ 0,45 p/min)