Kinderboekenfeest

Hoera! Het is herfstvakantie en dat betekent extra kinderfilms in De Fabriek, kijk in de filmladder voor de datums. Anouk Overman, bekend van het online voorleesplatform De Voorleeshoek, komt op donderdag 25 oktober om 14.00 uur voorlezen in onze filmzaal met bewegend beeld én muziek! De voorleesmiddag is gratis voor ouders én kinderen!

Klik hier voor de website van De Voorleeshoek.

Actie i.s.m. Bruna Zaandam

Bij aanschaf van een kinderboek, verloot Bruna twee vrijkaarten voor een kinderfilm in oktober. Woensdag 10 oktober worden twee vrijkaarten verloot.
Tijdens de herfstvakantie verloten wij i.s.m. Bruna een kinderboekenpakket: een mooi kinderboek en het kinderboekenweekgeschenk met extra presentjes. Kom in de herfstvakantie naar de kinderfilm op vrijdag 26 oktober en win dit mooie pakket!

De kleine heks
In deze magische kinderfilm volgen we de lotgevallen van de eigenwijze titelheldin. Deze kleine heks is klaar voor het grote werk, maar ze wordt nog steeds niet serieus genomen door haar collega’s. Om te bewijzen dat ze een waardige heks is, moet zij binnen een jaar alle spreuken uit het toverboek uit haar hoofd leren. Gelukkig staat de kleine heks er niet alleen voor: zij krijgt hulp van de prettig gestoorde raaf Abraxas!
Dit betoverende sprookje won verschillende internationale filmprijzen, onder meer voor het camerawerk en de muziek. Gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Otfried Preußler.

Nederlands gesproken

Een film van Mike Schaerer | Duitsland, 2018, 103 minuten
Met de stemmen van Vivienne van den Assem, Tygo Gernandt en Sterre Koning

Rita & Krokodil 2
De animatieserie Rita en Krokodil was een enorme hit in thuisland Denemarken en won over de hele wereld diverse prestigieuze kindertelevisieprijzen. Speciaal voor de allerkleinsten zijn negen klassieke afleveringen nu gebundeld tot een vrolijke bioscoopfilm! Hierin beleven Rita en haar beste vriendje Krokodil de leukste avonturen. Zo gaat het duo samen naar het strand, naar een verjaardag van hun vriendje Boris en zelfs naar de bioscoop!
Aangezien de hoofdstukjes slechts vijf minuten duren, blijft deze kleurrijke compilatie boeiend en vermakelijk voor de jongste bioscoopbezoekers. Daarnaast leert Rita iedere aflevering een wijze les, die nauw aansluit op de belevingswereld van peuters en kleuters.

Nederlands gesproken

Een film van Siri Melchior| Denemarken, 2017, 45 minuten
Met de stem van Lux Parser

Reserveren

0900 - 0989
(€ 0,45 p/min)