filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Cineville Speciaaltje: Triangle of Sadness

  • drama, satire
  • 142 min
  • Special

Speciaal voor Cinevillers en álle andere filmliefhebbers van Zaanstad op zaterdag 10 december een speciale voorpremière van Gouden Palm winnaar Triangle of Sadness! Bij dit Speciaaltje serveren we een gratis drankje, vertonen we een video-essay van Joost Broeren, én via ons filmbotenquizje maak je kans op mooie prijzen. Als Cineviller mag je ook weer een gratis een +1 meenemen. Wel zo gezellig: samen lachen om de ondergang van de rijkste 1% van deze planeet. 

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische, Marx-citerende kapitein. In eerste instantie oogt alles als de perfecte Instagram post, maar er is een hevige storm op komst. De cruise eindigt catastrofaal en het koppel strandt met een groep miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt de hiërarchie volledig op zijn kop gezet.

Over Cineville Speciaaltje
Zin in dat beetje extra? Anders wij wel, daarom organiseren we speciaal voor alle filmliefhebbers van Cineville en omstreken een serie specials: Cineville Speciaaltje. De basis: een goeie film en een samenwerking met steeds weer andere Cineviller-theaters. De saus is altijd anders: van exclusieve voorfilms tot klassiekers die je nog wel vierentwintig keer wil zien, en van Q&A's, introducties en performances tot quizjes en prijzen. Een warm totaalpakket, voor iedereen die net zoveel van film houdt als wij.

Special
Het atelier met nagesprek

Modal Title

Any content could go in here.

×