filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Cinekid: Zeevonk

  • familiefilm
  • 98 min
  • Special

Deze herfstvakantie komt het Cinekid festival naar De Fabriek. Een hele week lang vertoningen van vier films uit het Cinekid programma. Daarnaast vindt er - in samenwerking met het IFIKZ Festival Zaanse Industriecultuur - op zaterdag 21 en zondag 22 oktober tussen 13.00 en 17.00 uur in de foyer een workshop plaats waarin je samen met andere kinderen film leert maken! Voor deze workshop hoeft niet gereserveerd te worden en is gratis toegankelijk op vertoon van een ticket voor een Cinekid filmvoorstelling in De Fabriek. Op zondag 29 oktober sluiten we het Cinekid festival af met een leuke knutselactiviteit. 

Lena verliest haar vader wanneer zijn vissersboot vergaat op zee. Er wordt gefluisterd dat het ongeluk haar vaders schuld is maar Lena is ervan overtuigd dat er een mysterieus beest rondwaart in de Noordzee, een monster dat het schip deed zinken. Ze gaat tot het uiterste om het bestaan van het monster te bewijzen. Adviesleeftijd: 10+.

Alle filmvoorstellingen van Cinekid zijn gratis voor kinderen t/m 12 jaar, voor hen dient wel een ticket gereserveerd te worden. Ouders en begeleiders betalen wel voor een ticket. Alle films zijn Nederlands gesproken, de adviesleeftijd staat bij de film vermeld.

Modal Title

Any content could go in here.

×