filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Once Upon a Time... in Hollywood, met muziekoptreden Mind the Mill

  • actie
  • 161 min
  • Special

TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. Na afloop in het café een optreden van Mind the Mill, in de stijl van de film.

Deze vertoning is uitverkocht. Klik hier voor de overige draaidata. 

Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.

Als de films van Tarantino ergens om bekend staan, dan is het wel om zijn heerlijke muziekkeuze. Op vrijdag 6 september kunt u na deze film in het café heerlijk swingen zoals Leonardo DiCaprio. De band Mind the Mill (Jerny en Pieter Molenaar) speelt muziek uit de film door filmische trip hop te combineren met jazz, folk en popmuziek uit de sixties.

Modal Title

Any content could go in here.

×