filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Cineville Speciaaltje: Priscilla

  • drama
  • 113 min
  • Special

Zin in dat beetje extra? Anders wij wel, daarom organiseren we speciaal voor alle filmliefhebbers van Cineville en omstreken een serie specials: Cineville Speciaaltje. Want speciaal is het nieuwe normaal! Op woensdag 20 december nemen we je meenaar Graceland voor een speciale voorpremièrevan Sofia Coppola’s Priscilla. Coppola laat superster Elvis lekker links liggen enricht zich op het meisje dat als tiener bij hem intrekt. We maken het Speciaaltje weer speciaal met een glaasje bubbels, een inleiding van Filmkrant-journalist Alexander Zwart, een Coppola-quizje en gratis+1s voor Cinevillers. 

Wanneer tiener Priscilla Beaulieu op een feestje Elvis Presley ontmoet, verandert de internationale rock-'n-roll superster op intieme momenten onverwachts in iemand anders: een meeslepende liefde, een steun in eenzame dagen, een kwetsbare beste vriend. Door de ogen van Priscilla vertelt Sofia Coppola de onzichtbare kant van een grote Amerikaanse mythe, die de lange relatie en het turbulente huwelijk tussen Elvis en Priscilla is. Van een Duitse legerbasis tot zijn droomlandgoed Graceland, in dit diepgevoelde en betoverende portret over liefde, fantasie en roem.

Wie meespeelt met de quiz maakt kans op de memoire van Priscilla, vrijkaartjes voor The Virgin Suicides in de kerstvakantie, het zuurstokroze boek Sofia Coppola Archive én 2 maanden gratis Cineville.

Modal Title

Any content could go in here.

×