filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Cineville Speciaaltje: The Sweet East

  • drama
  • 104 min
  • Special

Zin in dat beetje extra? Anders wij wel. Speciaal voor alle filmliefhebbers van Cineville en omstreken organiseren we daarom een Cineville Speciaaltje. Speciaal is het nieuwe normaal!

We hebben nog nooit zo hard ‘shotgun!’ geroepen, als toen bij de trailer van The Sweet East. In het debuut van regisseur Sean Price Williams (bekend als cinematograaf van onder andere Good Time) ga je op een absurdistische roadtrip langs de Amerikaanse oostkust. Talia Ryder (Never Rarely Sometimes Always) speelt tiener Lillian, die tijdens een schoolreisje besluit om haar eigen kant op te gaan. Gescheiden van haar klasgenoten tuimelt ze als Alice in Wonderland in een konijnenhol en ontmoet zo mensen uit alle hoeken van de samenleving: van hipster-filmmakers uit New York tot QAnon-supporters en filmsterren.

We maken het Speciaaltje weer speciaal met een inleiding van filmjournalist Alexander Zwart, een filmquizje met een mooi prijzenpakket en andere extra’s. Als Cineviller mag je gratis een +1 meenemen (je favo reisgenootje, bijvoorbeeld).

Modal Title

Any content could go in here.

×