filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

De Grote Boze Vos met kinderactiviteit

  • animatie, familiefilm
  • 83 min
  • Special

Zondag 8 december 13.00, een uur voor aanvang van De grote boze vos, vindt de kinderactiviteit plaats. Maximaal twaalf kinderen gaan aan de slag aan de grote tafel in de hal. En dat onder het genot van een hapje en een drankje. De kosten zijn € 2,50 per kind. Inclusief knutselmateriaal, een hapje en een drankje. De kinderactiviteit start 13.00. De film begint meteen na de kinderactiviteit om 14.00.

Wie is er bang voor De Grote Boze Vos? Niemand lijkt het wel... Op en rond een boerderij op het platteland spelen zich drie hilarische verhalen af, die de dieren voor grote uitdagingen stelt. Zo verschijnt er een vleugellamme ooievaar op het erf en komen een eend en een konijn een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje? Schaamteloos grappig en uitgelaten, maar liefdevol geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. Zorgeloos schateren! De Grote Boze Vos is de nieuwe film van Benjamin Renner, die eerder de Oscar-genomineerde en het Cinekid prijswinnende Ernest en Célestine maakte. Voor dit nieuwe project vertaalde hij zijn zelf geschreven prentenboek met dezelfde titel naar het grote scherm.

Tijdens deze kinderactiviteit gaan we vossen (kerst) kaarten knutselen. Je kunt een mooie kaart maken die je naar iemand kunt sturen die je lief of bijzonder vindt. Er zullen verschillende materialen en voorbeelden op de grote knutseltafel van de Fabriek te vinden zijn. 

Aanmelden voor de activiteit kan tot 1 dag van tevoren via: kinderfilmdefabriek@gmail.com

De inschrijving is pas geldig als u een bevestiging via de email heeft ontvangen. Dit omdat het kan zijn dat de groep vol zit. In dat geval ontvangt u geen bevestiging en kan uw kind helaas niet deelnemen aan de activiteit. Dat spijt ons bij voorbaat zeer en wij hopen jullie in dat geval de volgende maand te zullen treffen!

Modal Title

Any content could go in here.

×