filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

De beroemde bereninvasie van Sicilië met kinderactiviteit

  • animatiefilm
  • 82 min
  • Special

Donderdag 12 januari 13.00, een uur voor aanvang van De beroemde bereninvasie van Sicilië, vindt de kinderactiviteit plaats. Maximaal twaalf kinderen gaan onder het genot van een hapje en een drankje aan de slag om een bewegend wintertafereeltje maken. We werken met papier, lijm en magneten. Door de magneten kan jou zelfgemaakte poppetje of diertje namelijk zelf bewegen en dit ziet er magisch uit! Wie weet kun je de twee beren uit de film laten schaatsen op het ijs, hoe tof is dat!?! De kosten zijn € 2,50 per kind. Inclusief knutselmateriaal, een hapje en een drankje. De kinderactiviteit start 13.00. De film begint meteen na de kinderactiviteit om 14.00.

De fantasierijke en stoere animatiefilm De Beroemde bereninvasie van Sicilië is gebaseerd op het boek van Dino Buzzati. RegisseurLorenzo Mattotti maakte van het spannende avontuur een visueel spektakel over een berenvolk dat naar de mensenwereld trekt om de ontvoerde zoon van hun koning op te sporen. Lang geleden verdween Tonio, de zoon van de berenkoning Leonzio. Vastberaden om zijn zoon terug te vinden, vertrekt Koning Leonzio samen met het berenvolk richting de mensenwereld voordat de strenge winter aanbreekt. Een onbetrouwbare tovenaar, een reusachtig zeemonster en een sluwe mensenkoning maken het de beren haast onmogelijk de mensenwereld te bereiken en naar Tonio te zoeken. 

Het knutselen is vanaf 3 jaar. Kinderen onder de 5 kunnen meedoen, maar samen met een volwassene die helpt.

Reserveren via de mail is verplicht, graag met vermelding naam en leeftijd van de kinderen. En het aantal filmkaartjes (incl. begeleiders). Aanmelden voor de activiteit kan tot 1 dag van tevoren via: kinderfilmdefabriek@gmail.com 

Je ontvangt een bevestiging waarin staat dat er plek is of dat de activiteit helaas vol zit.

 

Modal Title

Any content could go in here.

×