filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Kinderactiviteit bij Spike en de Magische Steen

  • animatie, familiefilm
  • 81 min
  • Special

Donderdag 20 februari 14.30, een uur voor aanvang van Spike en de Magische Steen, vindt de kinderactiviteit plaats. Maximaal twaalf kinderen gaan onder het genot van een hapje en een drankje aan de slag aan de grote tafel in de foyer. De kosten voor film en activiteit zijn € 8,75 per kind. Inclusief knutselmateriaal, een hapje en een drankje. Begeleiders betalen slechts € 6,25 (toegangsprijs voor de film)! De kinderactiviteit start 14.30. De film begint meteen na de kinderactiviteit om 15.30.

Spike is alles behalve een schattig, klein egeltje. Ze barst van de energie en het zelfvertrouwen en is niet bepaald op haar mondje gevallen. Wanneer de watervoorraad dreigt op te raken voelt Spike zich geroepen om het bos en de dieren te redden. Samen met Tjum de eekhoorn gaat ze op zoek naar de Magische Watersteen die in handen is van de gemene berenkoning Bantur. Samenwerken zit niet in de aard van deze twee eigenwijze beestjes, maar ze komen er al snel achter dat dit de enige manier is om hun avontuurlijke reis tot een succes te maken.

Het knutselen is vanaf 3 jaar. Kinderen onder de 5 kunnen meedoen, maar samen met een volwassene die helpt.

Reserveren via de mail is verplicht, graag met vermelding naam en leeftijd van de kinderen. En het aantal filmkaartjes (incl. begeleiders). Aanmelden voor de activiteit kan tot 1 dag van tevoren via: kinderfilmdefabriek@gmail.com 

Je ontvangt een bevestiging waarin staat dat er plek is of dat de activiteit helaas vol zit.

Modal Title

Any content could go in here.

×