filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Stevie Nicks, 24 Karat Gold

  • concertfilm
  • 135 min
  • Special

Pas op! De voorstelling Stevie Nicks, 24 Karat Gold op woensdag 21 oktober staat aangekondigd voor 20.15 uur, maar is vervroegd naar 19.30 uur. Het gesproken deel - niet de liedjes - is Engels ondertiteld.

Op 21 en 25 oktober brengt Rock & Roll Hall of Fame icoon Stevie Nicks haar legendarische muziek naar het grote doek. Deze twee avonden wordt het Stevie Nicks 24 Karat Gold The Concert exclusief in geselecteerde bioscopen en filmtheaters wereldwijd uitgebracht. De imponerende concertfilm is opgenomen tijdens twee optredens van haar uitverkochte 24 Karat Gold Tour met een setlist van publieksfavorieten en bijzondere pareltjes uit Stevie’s veelomvattende en multi-platina oeuvre. Haar intuïtieve en intieme manier van vertellen en de persoonlijke verhalen achter een aantal van de beroemdste nummers in de muziekgeschiedenis, weten haar publiek enorm te boeien. De Amerikaanse zangeres Stevie Nicks (1948) wordt alom beschouwd als een van de belangrijkste vrouwenstemmen in de rockmuziek. Met haar ongeëvenaarde carrière, zes Top Tien albums in de Engelse hitlijsten en maar liefst acht Grammy nominaties, is ze de eerste vrouw die tweemaal is opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame, met Fleetwood Mac (1998) en als solo artiest (2019). Stevie Nicks 24 Karat Gold The Concert zit boordevol magie en energie die Stevie Nicks tijdens haar live optredens brengt en is een onvergetelijke ervaring die op het grote scherm gezien moet worden!

Met een FilmFan-lidmaatschap kunt u hier extra voordelig naartoe. Cinevillers kunnen voor een toeslag van 2,50 euro naar dit live-event.

Tijden & tickets

Modal Title

Any content could go in here.

×