filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Cineville Speciaaltje: The Shining (40th Anniversary Extended Edition)

  • horror, thriller
  • 144 min
  • Special

All work and no play... daar gaan we wat aan doen! Op vrijdag 18 december wordt De Fabriek, in samenwerking met Cineville, een avond lang omgetoverd in The Overlook Hotel voor de 40ste verjaardag van Stanley Kubricks horrorklassieker The Shining. We vertonen de volledig gerestaureerde oorspronkelijk versie van 144 minuten (!) met een speciale Shining-quiz vooraf. Cinevillers nemen gratis een +1 mee (mail daarvoor naar info@de-fabriek.nl, lees eerst de uitleg onderaan) en ontvangen een speciaal drankje.

Zin in dat beetje extra? Anders wij wel, daarom organiseren we speciaal voor alle filmliefhebbers van Cineville en omstreken een serie superspeciale specials: Cineville Speciaaltje! De basis: een goeie film en een samenwerking met steeds weer een ander Cineville-filmtheater. De saus is altijd anders: van exclusieve voorfilms tot klassiekers die je nog wel vierentwintig keer wil zien, en van Q&As, introducties en performances tot filmquizzen en prijzen. Cinevillers mogen gratis iemand meenemen en krijgen een drankje erbij. Een warm totaalpakket, voor iedereen die net zoveel van film houdt als wij. Speciaal is het nieuwe normaal!

Voor dit speciaaltje tovert De Fabriek, in samenwerking met Cineville, vrijdagavond 18 december om in The Overlook Hotel voor de 40ste verjaardag van Stanley Kubricks horrorklassieker The Shining. We vertonen de volledig gerestaureerde oorspronkelijk versie van 144 minuten (!) met een speciale Shining- quiz vooraf.

Zaal 1

20:45 – Inloop

21:00 – The Shining-quiz

21:15 – Start film

 

Zaal 2 

21:00 – Inloop

21:15 – The Shining-quiz

21:30 – Start film 

 

Als Cineviller neem je gratis iemand mee! Wil jij dit? Reserveer je filmkaartje dan NIET online, maar stuur een mail naar info@de-fabriek.nl met vermelding van je Cinevillepasnummer en of jullie (als huishouden) naast elkaar kunnen zitten of niet. Als Cineviller ontvang je bovendien een speciaal drankje.

 

Tijden & tickets

Modal Title

Any content could go in here.

×