filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Kinderactiviteit

  • Special

Op zondag 10 november 13.00 is er weer een kinderactiviteit. Dit keer een extra speciale want voor één keer is de kinderactiviteit vanwege het Zaans Cultuurweekend GRATIS! De groep kan deze keer ook iets groter zijn dan het gebruikelijke maximum van twaalf kinderen.

Wat we gaan maken? Iedereen maakt zijn eigen 'Ailo' kunstwerk met sjablonen of/en, voor de jongste kinderen; verander jezelf in Ailo met een rendier-hoed en rood geschminkt neusje. Om 14.15 begint dan de kinderfilm Aïlo, het dappere rendier (advies leeftijd: 6+). Zowel voor kinderen als begeleiders kost toegang tot de film dit weekend maar € 5,00! 


Aanmelden voor de activiteit kan tot 1 dag van tevoren via: kinderfilmdefabriek@gmail.com

Zorg er ondanks de grotere groep wel voor een inschrijving per mail. Deze inschrijving is pas geldig als u van ons een bevestiging via de email heeft ontvangen. Dit omdat het kan zijn dat de groep vol zit. In dat geval ontvangt u geen bevestiging en kan uw kind helaas niet deelnemen aan de activiteit. Dat spijt ons bij voorbaat zeer en wij hopen jullie in dat geval de volgende maand te zullen treffen!

Modal Title

Any content could go in here.

×