filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Zaanse Zomergasten: Myrna van Kemenade

De Zaanse Zomergasten zijn terug!

  • documentaire
  • 120 min
  • Special

Na het grote succes van Zaanse Zomergasten 2018, zijn we terug met wederom zes markante en inspirerende Zaankanters!

In Zaanse Zomergasten kiest iedere markante en inspirerende Zaankanter zijn of haar favoriete film. Voorafgaand aan de vertoning wordt hij/zij geïnterviewd door Martijn Couwenhoven. Met voor en na de film extra’s zoals meditatie en live muziek.

Op woensdag 19 juni starten we met de Zaanse Zaken-vrouw van 2018; Myrna van Kemenade die Walk with Me heeft gekozen. Myrna heeft een eigen yogastudio in Zaandam: Yogadreams. Direct na afloop volgt in de zaal een mind- fulness meditatie.

Dit jaar kunt u een passe-partout aanschaffen voor alle gasten en hun films. U betaalt dan € 60 voor alle zes de avonden, als FilmFan zelfs € 48. U vindt de opties bij het kopen van de tickets.

Benieuwd naar alle Zaanse Zomergasten? Ontdek ze hier.

 

Keuzefilm Walk with Me

Walk with Me is een prachtige cinematografische reis in de wereld van mindfulness, waarin de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh centraal staat. Hij komt oorspronkelijk uit Vietnam en heeft mindfulness naar het Westen gebracht. Als spiritueel leider woont hij nu in Plum Village, een leefgemeenschap in rustiek Zuid-Frankrijk, waar hij samen met andere zen-boeddhistische monniken en -nonnen mindfulness tot een wereldwijd fenomeen heeft doen uitgroeien. Walk with Me biedt een nooit eerder vertoonde toegang in deze gemeenschap. Drie jaar lang werden de levens van de bewoners van Plum Village gevolgd en komen existentiële vragen waarmee ze geconfronteerd worden aan bod in hun zoektocht naar acceptatie. Treed binnen in een wereld van bewustwording.

filmlengte: 94 minuten.

 

Alle zes de Zaanse Zomergasten zien? Dat kan extra voordelig met een passe-partout. Zowel te koop tegen regulier tarief en natuurlijk extra voordelig voor FilmFans.

Voorwaarden en info:

  • Regulier passe-partout 60 euro - korting per filmticket 1,25 euro
  • FilmFan passe-partout 48 euro - korting per filmticket 1,25 euro
  • Passe-partouts kunnen zowel online als aan de kassa gekocht worden
  • Tickets voor alle zes de voorstellingen worden direct bij aankoop uitgegeven, zowel online als aan de kassa
  • Tickets zijn NIET persoonsgebonden
  • Geen mogelijkheid tot geld terug
  • Alleen bezoekers met individuele tickets voor eerste avond mogen t/m 3 juli hun ticket ruilen tegen een passe-partout

Modal Title

Any content could go in here.

×