filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

FluXus Animation Festival 2022

  • animatie
  • 480 min
  • Special

Op zaterdag 27 augustus vindt de derde editie van het FluXus Animation Film Festival (FAFF) plaats: het eerste en enige animatiefilmfestival voor volwassenen (en kinderen) in de Zaanstreek! Tickets voor de gehele dag kosten €15,-, Cineville pashouders betalen een toeslag van €4,-. Kinderen tot 16 jaar betalen €7,50 voor ern passepartout.

De internationale categorie bestaat uit films voor volwassenen, de categorie voor alle leeftijden bestaat uit films voor zowel kinderen als voor de ouders, en natuurlijk kun je ook weer in de categorie Nederlands/Vlaams programma de aller beste animatiefilms uit de lage landen bekijken. Als je even wilt bijkomen van alle films en workshops kun je ook onder het genot van een hapje en een drankje van ons live muziek programma en een expositie in café De Fabriek.

Het publiek stemt op de beste film in elk van deze categorieën en de winnende filmmakers krijgen een award thuis gestuurd die is ontworpen door de FluXus maakplek Eindeloos Textiel. Ook wordt er dit jaar weer een Zaanse maker in het zonnetje gezet met de speciale Zaanse Makers Prijs. Deze prijzen worden uitgereikt aan het einde van het festival tijdens de award show.

12:55 - 14.00 Alle leeftijden

14:45 - 15:45 Benelux

16:00 - 17:00 Internationaal 1

17:30 - 18:30 Internationaal 2

19:45 - 20:15 Awardshow 

Special
Narcosis

Modal Title

Any content could go in here.

×