filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Nederlands Film Festival in De Fabriek

22 september 2022

Voor het derde achtereenvolgende jaar komt het Nederlands Film Festival ook naar De Fabriek! Op woensdag 21 september vertonen we gelijktijdig met de wereldpremière in Utrecht de openingsfilm Zee van tijd. En op dinsdag 27 september vertonen we de slotfilm Bo. Bij binnenkomst ontvangt u een feestelijk glaasje prosecco!

In Zee van tijd zeilt het jonge koppel Lucas en Johanna in de jaren ’80 met hun zoontje Kai de wereld rond: stapelverliefd, onbezorgd en vol dromen en idealen. Midden op de Atlantische Oceaan verandert alles, wanneer de ergste nachtmerrie van de jonge ouders werkelijkheid wordt. Het abrupte einde van de reis is het begin van innerlijke strijd. 

In Bo reist de onverschrokken Bo af naar Georgië om het graf van haar vader - een bekende trompettist - te bezoeken. Tijdens deze reis loopt ze zijn vroegere jeugdvriend Levan tegen het lijf. Op zoek naar haar roots en een beter begrip van haar vader, besluit ze om mee te liften in Levan’s vrachtwagen. Ondanks het leeftijdsverschil geven ze voorzichtig toe aan de liefde die ze voor elkaar voelen. 
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×