filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

COVID versoepelingen vanaf 25 september

20 september 2021

Beste filmliefhebber,

 

Liever hadden we keuzevrijheid gehad, maar vanaf deze zaterdag 25 september wordt het verplicht om bij een bezoek aan de bioscoop, en dus ook De Fabriek, een coronatoegangsbewijs te tonen. Daarentegen mogen we ook weer meer publiek welkom heten! Waar we echter wel zelf een keuze in hebben gemaakt is om vanaf zaterdag nog niet de volledige zaalcapaciteit te benutten. In zaal 1 zal max 60 van de 90 stoelen in de verkoop gaan, in zaal 2 max 40 van de 63 stoelen en in zaal 3 max 20 van de 30 stoelen. Omdat we tevens weer de overstap maken naar vrije zit (pre-Corona) blijft u op deze manier de ruimte hebben om in de zaal een comfortabele plek uit te kiezen. En uiteraard zijn we sinds de heropening dit voorjaar uitgerust met een super-de-luxe nieuw ventilatiesysteem.

 

Download de CoronaCheck app tijdig op uw smartphone, of vraag de papieren QR-code gemakkelijk aan via deze link. Uw QR-code scannen wij voor u aan de kassa waarna u door kunt lopen naar de zaalwacht voor de reguliere ticketcontrole. Let op: als u een bezoek breng aan zowel de filmzaal als het café, dan wordt u vanzelfsprekend tweemaal gecontroleerd. Heeft u hier vragen of opmerkingen over? U kunt altijd  contact met ons opnemen via info@de-fabriek.nl

 

We hopen dat de extra maatregelen van korte duur zijn, wat echter blijft is dat ons team van medewerkers en vrijwilligers er alles aan doet om voor u een fantastisch en veilig avondje uit te verzorgen met in de basis uiteraard een dijk van een film!

 

Met hartelijke groeten,

Katrien Lamers

 

Directeur/programmeur

 

Benieuwd naar de maatregelen vanaf 25 september? Al onze huisregels op rij zijn hier te vinden. 
Deel dit bericht:

Modal Title

Any content could go in here.

×