filmtheater de fabriek logo
filmtheater de fabriek beeldmerk

Blind Ambition met wijnproeverij

  • documentaire
  • 96 min
  • Special

Deze voorstelling is uitverkocht, de documentaire Blind Ambition zal regulier nog wel te zien zijn vanaf 15 december. Het ongelooflijke verhaal van vier mannen die de internationale wijnwereld op zijn kop zetten door als eerste team van Zimbabwe deel te nemen aan de World Blind Wine Tasting Championships, de Olympische Spelen van de wijnwereld. Pardon Taguzu, een van de hoofdpersonen uit de film, is op 12 december aanwezig voor zowel een Q&A als een wijnproeverij. Vooraf aan de film presenteert hij drie van zijn wijnen, tickets zijn inclusief film én proeverij.

Van vluchtelingen tot top-sommeliers. De documentaire Blind Ambition vertelt het ongelooflijke verhaal van vier mannen die de internationale wijnwereld op zijn kop zetten door als eerste team van Zimbabwe deel te nemen aan de World Blind Wine Tasting Championships, de Olympische Spelen van de wijnwereld. Winnaar van de Publieksprijs van het Tribeca Filmfestival.

Naast Pardon Taguzu zal ook Ed Carper aanwezig zijn voor toelichting tijdens zowel de wijnproeverij als de Q&A. Ed Carper is niet alleen Register Vinoloog maar ook Weinkademiker. Deze laatste titel is behaald aan de internationale opleiding van de Oostenrijkse Weinakademie. Bovendien is hij in 2020 Vinoloog van het Jaar geworden.

PROGRAMMA
20.00 Wijnproeverij - Café
21.00 Film Blind Ambition - Zaal 2

Special
Bodemdierendagen: Onder het Maaiveld Junior

Modal Title

Any content could go in here.

×